PIILOUHKA: LUE KAUHEA TOTUUS JALKASIENESTÄ ENNEN KUIN KYNTESI OVAT MENNYTTÄ!

Hei vaan. Olen Susanna, kotoisin Joensuusta.
Kolme vuotta sitten mieheni sai näennäisesti harmittoman tartunnan nimeltään kynsimykoosi.

Tämän taudin vaarattomampaa versiota sairastetaan yleisesti ilman, että ihmiset edes tietävät sen olemassa olosta!

Eivätkä he siten ole tietoisia myöskään taudin seuraamuksista. No, meidän kokemustemme perusteella voin kertoa, että seuraamukset ovat PELOTTAVIA.

Pahinta oli, että kaikki alkoi täysin huomaamattamme!

Sieni-infektion oireet voivat alkaa milloin tahansa. Riskiä lisäävät stressi, flunssat ja heikentynyt vastustuskyky. Mieheni tapauksessa siinä kävi juuri näin. Hän sairasti flunssan ja viikkoa myöhemmin ilmaantuivat ensimmäiset OIREET:

Mieheni jalat apteekin voiteilla "hoitamisen" jälkeen

JOS SINULLA ON TÄLLAISIA OIREITA, ÄLÄ JÄÄ ODOTTAMAAN – 95 % TAPAUKSISTA KYSEESSÄ ON JALKASIENI, JOKA VAATII VÄLITÖNTÄ HOITOA!

Mieheni ei reagoinut asiaan heti – minä olin kuitenkin jo selvittänyt mahdolliset seuraamukset ja hieroin sen vuoksi salisyylivoidetta hänen varpaankynsiinsä.

"Vanha kansakin käytti sitä, joten uskoin sen auttavan!"

Tämä "uskomuksiin perustuva" hoito ei kuitenkaan tepsinyt, ja mieheni oli marssittava lääkäriin. Lääkäri poisti mieheni kynsilevyt kokonaan.

Mitä luulette, auttoiko se?

Vuoden päästä kynnet olivat kasvaneet takaisin, mutta mykoosi oli entistä pahempi!

Hänen kyntensä näyttivät ällöttävältä mössöltä. Meinasin oksentaa aina, kun näin ne, ja mieheni kärsi asiasta tietysti vielä enemmän. Lisäksi jalat haisivat erittäin pahalle. LÄÄKÄREISTÄ EI OLLUT MITÄÄN APUA – he ehdottivat aina vaan kynsilevyn poistamista uudelleen.

Mitä järkeä siinä on, jos sieni kuitenkin uusii joka kerta?

Tämä on valitettava totuus.

APTEEKEISSA EI MYYDÄ MITÄÄN TUOTTEITA, JOTKA TEPSISIVÄT JALKASIENEEN.

Tuotteet joko piilottelevat infektion oireita tai "lieventävät niitä tilapäisesti", jonka jälkeen infektio tulee taas takaisin. Kerron teille totuuden kaikista tuotteista, joita lääkärit miehelleni määräsivät. Näihin tuotteisin meni omaisuus, mutta MITÄÄN HYÖTYÄ NIISTÄ EI OLLUT

Hoitokeino A – systeemiset lääkkeet

Nämä lääkkeet "tuhoavat" sienen, mutta kukaan ei kerro, että ne tuhoavat nopeasti myös maksamme!

Itse asiassa nämä lääkkeet voidaan rinnastaa rotanmyrkkyyn – joskin niitä käytetään tietenkin pienemmissä määrissä.

Hoitokeino B – tipat ja lakat

Tämän hoitokeinon suhteen olin melko toiveikas, mutta valitettavasti mieheni sai tuotteesta KAUHEAN ALLERGISEN REAKTION. Myöhemmin selvisi, ettei hän suinkaan ole ainoa: kun jalkoihin aletaan levittää sieniä tappavaa tuotetta, kehoon voi tulla myrkytys. Toisille tämä tapahtuu herkemmin kuin toisille.

Olen lukenut aiheesta netissä ja jutellut jalkasienestä kärsivien ihmisten kanssa. Useimmat olivat saaneet lääkkeistä saman reaktion kuin mieheni, JA SILTI NÄITÄ TUOTTEITA MYYDÄÄN EDELLEEN!!!

Kuten sanottu, mieheni kokeili kaikenlaista – ja joutui syömään allergian takia samalla myös antihistamiinia – lääkärin suosituksesta. Lopulta hän joutui sairaalaan intoksikaation takia! Loppu hyvin, kaikki hyvin, onneksi, mutta en voi kyllä kiittää lääkäreitä heidän avustaan tässä taistelussa. Lopulta he suosittelivat, että kokeilisimme jotakin kansanparannuskeinoa!

Kansanparannuskeinoa! Miehelle, jonka kynnet olivat aivan pilalla! Siinäpä terveydenhuoltoa mitä NYKYAIKAISEMMASSA MUODOSSA

Mieheni ei enää kestänyt kipujaan, joten hän repi kynsilevyt irti itse.

Mieheni ei suinkaan ole ainoa ihminen, joka on joutunut käymään kaiken tämän läpi. Olen nähnyt sairaalassa paljon ihmisiä, joilla on mykoosi sekä jaloissa että käsissä! Ongelma koskettaa kaikenikäisiä miehiä ja naisia.

MITEN MYKOOSISTA PÄÄSEE EROON?

Ymmärsin melko pian, että mieheni ei tule saamaan apua muilta kuin minulta. Niinpä vietin paljon aikaa netissä mykoosiin tutustuen. Jossain vaiheessa aloin tutkia mykoosin eri vaiheita ja sitä, miten tautia hoidetaan SIVISTYNEISSÄ terveydenhuoltojärjestelmissä.

Kävi ilmi, että monissa maissa pääasiallisena hoitona käytetään markkinoiden AINOAA TURVALLISTA sienilääkettä nimeltään Onycosolve. Se on samalla myös markkinoiden ainoa oikeasti tehokas hoitokeino. Tällä hetkellä sitä ei saa Suomesta (suomalainen apteekkimafia ei päästä maahan mitään, mikä voisi kilpailla heidän omien tehottomien tuotteidensa kanssa).

Luin kaiken mahdollisen kyseisestä tuotteesta ja sain selville, että se tehoaa usealla eri tapaa:

LUE LISÄÄ Onycosolvesta TÄÄLTÄ >>> Virallinen verkkosivusto

Sienten hoitoon tarkoitetun Onycosolven ainesosat ovat TAATUSTI turvallisia. Tuotteella ei ole mitään sivuvaikutuksia! Se sisältää vain luonnollisia ainesosia, jotka vahvistavat toistensa vaikutusta. Tämä yhdistelmävaikutus mahdollistaa kynsisienen täydellisen paranemisen.

Tuotetta voi käyttää kaikissa kynsisieni-infektion vaiheissa.

Kynsimykoosi – yksi monista syistä käyttää Onycosolvea. Tuote sopii käytettäväksi myös useimpien tunnettujen kynsi-infektioiden hoidossa.

Hyviä uutisia:, löysin toimittajan, joka lähettää tuotetta tilauksesta myös Suomeen. Tilasin tuotteen heti ja neljän päivän päästä se oli jo kotonamme.

Aloitimme välittömästi mieheni pitkälle edenneen sieni-infektion aktiivisen hoidon. Onycosolve – PELASTUKSEMME! En tiedä, kuinka kauan mieheni olisi saanut KÄRSIÄ, jos en olisi löytänyt tätä tuotetta. Mieheni parani parissa viikossa ja kuukauden päästä sieni-infektiosta ei ollut enää merkkiäkään. Vaikka kärsimystä oli kestänyt jo kaksi ja puoli vuotta.

Nyt kasvavat kynnet ovat tasaiset, valkoiset ja terveet!

Preto, SUOSITUKSENI KAIKILLE, JOTKA JOUTUVAT IKINÄ KÄRSIMÄÄN MOISESTA VAIVASTA, on seuraava:

ÄLÄ TUHLAA AIKAASI TURHIIN HOITOIHIN! Älä myöskään jää odottamaan, että infektio pääsee niin pahaksi, että kynnen poisto on ainoa ratkaisu.

Annan teille toimittajan yhteystiedot ihan ennaltaehkäisyäkin ajatellen (et halua tätä ongelmaa alun alkaenkaan). Tuote, josta me saimme avun, tilattiin tältä toimittajalta – katso nämä virallisen toimittajan verkkosivustot:

Kaikki sertifikaatit löytyvät myös netistä – tarkistin senkin. Eipä minulla muuta: tuote on 100 % tehokas ja turvallinen ja sen tulokset puhuvat kyllä puolestaan!

Pitäkää huoli itsestänne ja terveydestänne.
Toivottavasti tästä oli hyötyä jollekin!

21 kommenttia
Ilmianna sivu
Jenni
Hyi että, vähänkö ällöttävää. Miten noin voi edes elää???
Samu
miten ihminen antaa tilanteen mennä noin pahaksi, en ymmärrä. v***u
Susanna
Miksi ihmiset eivät pidä huolta itsestään?!
Miska
Saas nähdä, miten itse "pidät huolta itsestäsi" sitten joskus, kun saat mykoosin. Ei tässä nyt mistään hygienian puutteesta ole kyse. Lue ensin vähän, että mistä tämä johtuu, ennen kuin kommentoit.
Tuomo
Minäkin tilasin tämän. Viikossa pitäisi tulla – saapa nähdä
Kirsi
Kannattaako tosta nyt suuttua? Vaikkei ongelmaa ehkä voi estää mitenkään niin on se kuitenkin ton tyypin syytä, kun antoi ongelman mennä noin pitkälle
Laura Pennonen
Minäkin kärsin tästä nolosta vaivasta. Ja olen samaa mieltä tuosta hygienia-asiasta, olen nimittäin aina pitänyt itsestäni hyvää huolta. Helvetti alkoi, kun jalkani kerran kastuivat ja jouduin kävelemään märillä kengillä monta tuntia... muuta ei sitten tarvittukaan. En voinut aiemmin keskittyä töissä yhtään – jalat kutisivat ja haisivat ihan hirveälle ja kynnet oli tosi hauraat. Nyt tilanne on vähän parempi. Tilasin tämän tuotteen nyt, jotta tilanne pysyisikin parempana
Iveta
Olen samaa mieltä kirjoittajan kanssa – apteekkien sienilääkkeet on kaikki kunnon myrkkyjä. Sääliksi käy kaikkia, jotka ovat niitä joutuneet käyttämään. Eikä niissä lappusissa edes mainita kaikkia mahdollisia sivuvaikutuksia.
Jonne
Sieneen tepsii vain yksi toimivaksi todettu resepti: "Täytä 200 ml:n purkki etikalla ja lisää sekaan yksi muna. Anna olla pimeässä paikassa, kunnes muna hajoaa. Kaada seos pulloon: voide on valmis käytettäväksi. Levitä kynsiin ja iholle aamuin illoin. Itse pääsin tällä nopeasti eroon käsissäni ja jaloissani olevasta sienestä (ja kynsissäkin itse asiassa). Nyt käytän sitä ennaltaehkäisevästi."
Nea
just… mitäs jos joisit pissaa? Toimisiko sekin? Auttaa kuulemma joitakin ihmisiä!!!
Kari
Onko kukaan tilannut Onycosolvea? Ajattelin tilata sitä, mutta haluaisin kuulla ensin muiden mielipiteitä
Sanna
Äidilläni oli tämä sama vaiva. Hän on 68v ja sieni pilasi kyllä jalat aika totaalisesti. Mikään ei tuntunut auttavan, kun äitin vastustuskyky oli kaiken lisäksi tosi huono. Sisko sitten lähetti meille Onycosolvea Saksasta asti. Ajattelin ensin, että mitähän huijausta tämäkin on, mutta kuudessa viikossa äiti parani täysin.
Marja
Luitko edes artikkelia? Tätä myydään verkossa nimenomaan sen takia, että apteekit myisivät sitä niin kalliilla hinnalla! Tuskin tässä nyt mistään huijauksesta on kyse, kun tilausta ei tarvitse edes maksaa ennen kuin se saapuu. Olen tilannut sitä itsekin ja maksoin tosiaan vasta sitten, kun lähetti oli tuonut paketin kotiini ja olin tarkastanut tuotteen. Samalla tavallahan homma hoituu postissakin, kun tilaa postiennakolla. Nykyään netissä sitä paitsi myydään vaikka mitä vaatteista ja kengistä aina huonekaluihin ja työkaluihin.
Jenna
Minä käytän Onycosolvea. Itse asiassa kuulin siitä jo aikaa sitten. Mutta ei sitä tosiaan taida edelleenkään saada Suomesta. Itse ostan omani aina netistä. Tämä pelasti minunkin kynteni kunnon painajaiselta!
Emilia
Olen käyttänyt tätä nyt 14 päivää ja tulokset näyttää lupaavilta. Kiitos artikkelin kirjoittajalle, en tosiaan keksinyt enää mitä tekisin
Niko Koskinen
Totta, tältä ei ole kukaan turvassa. Itse huomasin ENSIMMÄISET OIREET justiinsa tätä artikkelia lukiessani! Jalkani kutiavat ja haisevat. Kynnet ovat kylläkin ainakin vielä ihan OK. Tilasin Onycosolven, koska haluan aloittaa hoidon mahdollisimman pian.
Leila
Apteekeista täällä kirjoitetut jutut ovat kyllä ihan totta. Mieheni tapauksessa moinen lääkekoktaili johti maksan toimintahäiriöön! Mutta eipä se paljon mitään ministerejä kiinnosta!!!
Ville Ylönen
Voisiko kirjoittaja kommentoida myös käsimykoosin hoitoa? Toimiiko Onycosolve siihenkin??
Helena Puijo
Toimii, Onycosolvea voi käyttää myös käsissä olevan mykoosin hoitoon. Itse sain tartunnan manikyyristä – kukapa olisi uskonut? Etsin sitten hoitokeinoa netistä. Onycosolvesta löytyy paljon tietoa ja suosituksia, ulkomailla sitä käytetään jo paljonkin. Meillä täällä myydään vaan roskaa
Henna Sinisalo
Uskomaton tuote todellakin. Se toimii jalkojen mykoosin lisäksi myös muualla ihossa olevaan mykoosiin. Olen käyttänyt tätä pojallanikin heti, kun ihottuma alkaa (vaikkakin ostin tämän alun perin itselleni). Ihottuma on aina tiessään viikon kuluessa
Ella Juntunen
Moikka, minunkin miehelläni oli kamala mykoosi – vielä pahempi kuin kirjoittajan miehellä – ja hyvä etten jo tappanut itseäni kun ei siihen mikään tuntunut auttavan. Kävimme varmaan sadalla lääkärillä ja käytimme omaisuuden apteekkiin. Mieheni oli aina kiukkuinen ja huusi kuin hullu. Koko homma oli enemmänkin kirous kuin pelkkä vaiva. Enpä olisi uskonut, että mykoosista olisi niin vaikea päästä eroon. Tilasin Onycosolven epätoivoissani, se kun oli ainut tuote, jota emme olleet vielä kokeilleet. Ja juuri sitä meidän olisi pitänyt kokeilla heti alussa! Mykoosista ei ole enää jälkeäkään, joten voin todellakin suositella tätä!
                       
Ilmianna tämä sivu
Mikä tässä sivussa on vialla?


Kiitos!
KUN AUTOIT MEITÄ