DOLDA HOT: TA REDA PÅ DEN HEMSKA SANNINGEN OM SVAMP INNAN DU TAPPAR DINA NAGLAR!

Hej, mitt namn är Susanne och jag kommer från Linköping.
För tre år sedan blev min man drabbad av en till synes ofarlig sjukdom mer känd som nagelmykos!

Många personer är infekterade av en mindre allvarlig form av nagelsvamp och vet inte ens om det!

De känner heller inte till de eventuella riskerna. Baserat på vår erfarenhet kan vi konstatera att dessa är SKRÄMMANDE.

Allt började så oskyldigt att vi inte ens la märke till det!

En svampinfektion kan uppkomma när som helst. Stress, vanliga förkylningar, ett försvagat immunförsvar. I min mans fall var det just detta. Han fick en fökylning, och en vecka senare började han känna av de första SYMTOMEN:

Min mans fötter efter "behandling" med medel från apoteket

OM DU NÅGONSIN LÄGGER MÄRKE TILL DEN HÄR TYPEN AV SYMTOM SKA DU INTE TVEKA – I 95 % AV FALLEN INNEBÄR DET ATT DU HAR UTVECKLAT SVAMP OCH DU SKA DÅ AGERA OMEDELBART!

Min man vidtog inga åtgärder direkt – men jag tänkte på de möjliga följderna och applicerade salicylsalva på hans tånaglar.

"Våra morföräldrar använde det, så kanske det kommer att hjälpa!"

Detta "kanske" i behandlingen fungerade inte i hans fall, så han blev tvungen att uppsöka läkare efter ett tag. Läkaren tog bort hans nagel fullständigt.

Tror du att det hjälpte?

Ett år senare hade hans nagel växt tillbaka, men hans svamp blev bara värre !

Hans naglar såg ut som en vidrig sörja. Jag spydde nästan vid blotta åsynen, och han mådde ännu sämre av det. Hans fötter luktade fruktansvärt illa. LÄKARNA HJÄLPTE INTE ETT DUGG – det enda de föreslog var att ta bort nageln på nytt.

Vilken skillnad gör det när svampen återkommer?

Jag tänker berätta sanningen för dig.

APOTEKEN SÄLJER INGA PRODUKTER SOM EFFEKTIVT KAN BEKÄMPA SVAMP.

Dessa produkter döljer bara symtomen eller ser till att "tillfälligt undertrycka " dem, men infektionen dyker upp igen efter ett tag. Jag ska avslöja sanningen om dessa produkter som läkare har skrivit ut till min man. Vi spenderade en förmögenhet på dessa produkter, men DET VAR INTE VÄRT ETT ÖRE

Alternativ A – systemisk medicinering

Dessa läkemedel "förstör" svamp, men ingen talar om för dig, hur snabbt de även förstör dinlever,!

Faktum är att du kan jämställa dessa läkemedel med råttgift som används för att förgifta din kropp – skillnaden är att det sker i lägre doser.

Alternativ B – droppar och svampmedel

Jag trodde att detta skulle vara den enda möjliga behandlingen för min man, men han fick EN EXTREM ALLERGISK REAKTION. Det visar sig att detta inte är något ovanlig, för så fort en person börjar applicera en svampdödande produkt på sina fötter ådrar sig kroppen en förgiftning . Vissa är bara mer känsliga, medan andra klarar sig längre.

Jag har läst artiklar på internet och pratat med personer som haft svampinfektion. De flesta fick samma reaktion som min man, MEN DESSA LÄKEMEDEL SÄLJS FORTFARANDE!!!

Medan vi använde dessa produkter behövde han även ta antihistaminer, baserat på läkarens inrpdan, och det hela slutade i en sjukhusvistelse orsakad av förgiftning! Tack gode Gud att allt föll väl ut, men det hjälpte oss inte i kampen mot svampen. De föreslog att vi skulle prova huskurer på nytt!

Huskurer! För en man med en nagel som ser ut på det där sättet! Och detta ska föreställa sjukvård under 2000-talet

Min man kunde inte längre stå ut med smärtan, så han rev bort hela nageln själv i stället.

Vår berättelse är knappast unik. Jag har sett många människor på sjukhusen medsvamp på både händer och ben! Dessutom var de både kvinnor och män, unga och gamla.

HUR BOTAR DU SVAMP?

Ända från början förstod jag att, bortsett från mig själv, kommer ingen annan att hjälpa min man. Jag har läst mycket information om svamp, och vid ett tillfälle letade jag efter informationsom gällde alla stadier av svamp online, och om hur man kan behandla det i den CIVILISERADE världen.

Det visar sig att västerländska länder använder den ENDA SÄKRA svampdödande produkten som finns tillgänglig – den heter Onycosolve. Den anses vara den mest effektiva svampdödande produkten på marknaden. Ingen importerar den till Sverige (självklart har den svenska apoteksmaffian tagit över alla apotek med sina ineffektiva och skadliga produkter).

Jag har studerat all forskning, alla fallstudier och undersökningar i detalj, och kommit fram till att denna produkt verkar på flera sätt:

DU KAN LÄSA MER OM Onycosolve HÄR >>> Officiell webbplats

Ingredienserna i denna svampdödande produkt vid namn Onycosolve är GARANTERAT säkra. Produkten har inga biverkningar! Den innehåller endast naturliga ingredienser som förstärker varandra. Denna kombinerade effekt gör att du kan bli helt återställd.

Av denna anledning kan den användas av personer i alla stadier av infektionen.

Nagelsvamp – bara en av orsakerna att användaOnycosolve. Den lämpar sig också för behandling av de mest kända svampinfektionerna, såsom ringorm.

Tack Gud, att jag hittade den officiella återförsäljaren i Sverige. Jag beställde produkten omedelbart och efter fyra dagar hade vi fått hem paketet.

Vi påbörjade aktiv behandling av min mans svampinfektion som hade avancerat avsevärt. Onycosolve – VÅR RIKTIGA RÄDDNING! Jag hade ingen aning om hur länge han skulle ha behövt KÄMPA om jag inte hade hittat den här produkten. Min man blev bättre inom några veckor, och inom en månad hade den långt framskridnasvampinfektionen helt försvunnit. För första gången efter en lång period (2,5 år).

Vi har observerat att han nu får lena, rena och friska naglar!

Preto, MIN REKOMMENDATION TILL ALLA SOM NÅGONSIN HAR GENOMLEVT ETT SÅDANT HELVETE är:

SLÖSA INTE TID PÅ VÄRDELÖSA BEHANDLINGAR! Och vänta inte tills infektionen utvecklas till en mer avancerad variant – vilket innebär att nagelborttagning blir enda lösningen.

Jag tillhandahåller leverantörskontakt i förebyggande syfte (tro mig: det är mycket bättre om du aldrig drabbas av det här problemet till att börja med). Denna återförsäljare levererade produkten som hjälpte oss omedelbart – dessa är webbplatser för den officiella återförsäljaren :

Alla certifikat finns tillgängliga online – jag har dubbelkollat detta. Det finns inget mer jag behöver säga, eftersom produkten är 100 % effektiv och säker och resultaten talar för sig själva!

Ta hand om dig och din hälsa.
Jag hoppas att jag har varit till hjälp!

21 kommentarer
Jenny
Åh herregud, det låter hemskt. Hur kan folk ens leva sådär???
Adam
hur kan människor låta sån't hända – jag är helt mållös. Fy f*n alltså
Susanne
Varför tar folk inte hand om sig längre?!
Sara
Jag skulle vilja se hur du "tar hand" om dig när du själv drabbas av svamp. Hygien spelar i stort sett noll roll här. Läs på om de faktiska orsakerna till detta innan du kommenterar.
Tomas
Jag har också beställt. De lovade att de skulle leverera den inom en vecka – vi får väl se
Klara
Varför blir du så lätt förnärmad? Jag är rätt säker på att även om du inte kan förebygga allt , är det fortfarande den där killens fel när han har ignorerat problemet och låtit det gå så långt
Lisa Persson
Jag skäms över att berätta att jag också har lidit av svamp. Och jag håller med om hygienkommentaren – jag har alltid tagit hand om mig. Men en gång blev mina fötter våta, och jag åkte hem under två timmar i plaskvåta skor – mina fötter kliade något fruktansvärt, mina naglar var sköra och stanken var helt outhärdlig. Nu har jag blivit lite bättre. Jag har beställt den här produkten i förebyggande syfte, eftersom de påstår att det är en bra idé
Iris
Jag håller med författaren – svampdödande produkter som finns tillgängliga på apoteken är rena giftet. Jag tycker synd om de som använder dem. Informationsbladet nämner inte ens alla eventuella biverkningar.
Johan
Det finns bara ett bevisat recept som funkar mot svamp: "Ta ett 200 ml stort glas, fyll det med vinäger och häll i ett ägg. Sätt det åt sidan tills ägget har lösts upp. Häll denna lösning i en flaska och sedan är den klar. Applicera den morgon och kväll. Detta gjorde att svampen på mina händer och ben läkte ut ganska snabbt (och mina naglar också). Jag fortsätter att använda detta i förebyggande syfte."
Victoria
intressant… vad tror du om att dricka piss? Gör du det med? De säger att vissa har blivit hjälpta av det!!!
Björn
Har någon provat att beställa Onycosolve? Jag vill beställa det och letar efter omdömen
Sofia
Min mamma hade samma problem. Hon är 68 år gammal och svampen åt i princip upp hennes fötter. Inget verkade hjälpa henne, eftersom hennes immunförsvar blev så försvagat. Då skickade min syster Onycosolve till oss från Tyskland. Jag trodde först att det var ännu en värdelös produkt, men den gjorde att hon återhämtade sig inom loppet av sex veckor.
Anita
Läste du ens artikeln? De säljer den online eftersom de giriga skurkarna vill tjäna storkovan! Det är ingen bluff, för du betalar först när du fått produkten. Jag har beställt den – budet levererade paketet, jag signerade och först därefter betalade jag. Du kan göra på samma sätt på postkontoret – mot postförskott. Nu säljer de i stort sett allt online – från kläder och skor till möbler och accessoarer.
Britt
Jag använder Onycosolve. Jag hörde förresten talas om det för länge sedan. Det är sant att det är i stort sett omöjligt att få tag på i Sverige. Jag köper det alltid online, enbart. Det räddade också mina naglar – det var en mardröm förut!
Emilie
Jag har använt det i 14 dagar och resultaten är bra – jag är så lättad. Jag är så tacksam för artikelförfattaren, eftersom jag inte hade en aning om vad jag skulle ta mig till
Niklas Malm
De talar sanning när de säger att ingen går säker. Jag märkte mina FÖRSTA SYMTOM, medan jag läste denna artikel! Mina fötter både kliar och luktar illa. Mina naglar verkar vara OK än så länge. Jag har beställt Onycosolve – jag vill påbörja behandlingen omedelbart.
Linnea
De grejer de skriver om de lömska apotekskedjorna här stämmer. I min mans fall resulterade det faktisk i leverkollaps! Varför bryr sig Läkemedelsverket inte om detta!!!
Ola Ullsten
Kära författare, kan du vara så snäll och berätta hur jag ska behandla handmykos? Funkar Onycosolve för detta med??
Beatrice Olsson
Ja det gör det, Onycosolve kan också användas för att behandla svamp på händerna. Jag blev smittad under en manikyr – vem kunde tro det? Jag surfade runt på webbplatser för att hitta ett botemedel. Jag hade läst många omdömen om Onycosolve – alla använder det utomlands. De säljer bara skit i vårt land
Linda Sahlin
Jag tycker personligen att det är ett fantastiskt läkemedel. Det kan användas inte bara till fotsvamp, utan till hudsvamp i största allmänhet. Jag har använt det för att behandla lindriga stadier av ringorm som min son led av. Min intuition fick mig att använda det (jag köpte det till mig själv från början). På mindre än en vecka var min son helt återställd
Elsa Eriksson
Hej allihopa, min kille led av förfärlig svamp – ännu värre än den som artikelförfattaren beskriver – jag tog nästan kål på mig själv, för det fanns inget som funkade – vi har besökt många läkare och betalat en mindre förmögenhet under våra apoteksbesök. Min man var alltid irriterad, han skrek åt mig – det var ingen sjukdom, utan mer som en förbannelse. Jag hade aldrig kunnat tänka mig att det skulle vara så svårt att bekämpa fotsvamp. Jag beställde Onycosolve i ren desperation – det visade sig att det var den enda produkt vi ännu inte hade provat. Och det var den vi skulle ha använt först! Det finns inget spår av svamp kvar – mina varmaste rekommendationer!