SKJULT TRUSSEL: LÆS OM EN FORFÆRDELIG SANDHED OM SVAMP, FØR DU MISTER NEGLENE!

Hej! Jeg hedder Signe, og jeg er fra Helsingør.
For tre år siden blev min mand smittet med en tilsyneladende uskadelig sygdom, der er kendt som neglemykose!

Mange mennesker smittes med en mindre alvorlig form for neglemykose og ved slet ikke noget om det!

De er heller ikke klar over de mulige følger. Og ud fra vores erfaring kan vi sige, at følgerne er SKRÆMMENDE.

Det hele startede på en sådan uskyldig måde, at vi slet ikke lagde mærke til det!

Svampeinfektion kan udtrykke sig når som helst. Stress, forkølelse, svækket immunsystem. Det skete fuldstændig på denne måde med min mand. Han blev forkølet, og en uge efter begyndte ham at se de første SYMPTOMER:

Min mands fødder efter "behandling" med salver, som vi købte på apotek

HVIS DU NOGENSINDE LÆGGER MÆRKE TIL ET LIGNENDE SYMPTOM, SKAL DU IKKE LEDE EFTER UNDSKYLDNINGER – I 95 % AF TILFÆLDENE BETYDER DET, AT DU HAR UDVIKLET EN SVAMP, OG DU SKAL HANDLE ØJEBLIKKELIGT!

Min mand handlede ikke øjeblikkeligt – men jeg tænkte allerede om mulige følger, og jeg smurte en salicylsyresalve på hans tånegle.

"Vores bedstemødre brugte det, så måske vil det hjælpe!"

Denne slags "usikre" behandling virkede ikke rigtig på ham, og vi blev nødt til at søge læge efter et stykke tid. Lægen fjernede hans negleplade fuldstændig.

Tror I, det virkede?

Efter et år groede hans negle ud fuldstændig, men mykosen var blevet endnu værre!

Hans negle så ud som en ulækker masse. Jeg var lige ved at kaste op, da jeg så det, og han følte sig endnu værre. Hans fødder lugtede virkelig dårligt. LÆGERNE HJALP IKKE OVERHOVEDET – det eneste, de foreslåede, var at fjerne neglen igen.

Hvad er forskellen, når svampen vender fortsat tilbage?

Det vil jeg fortælle jer ligeud.

APOTEKER SÆLGER IKKE PRODUKTER, DER EFFEKTIVT BEHANDLER SVAMP.

Disse produkter skjuler kun symptomer eller "undertrykker dem kun midlertidigt", men efter et stykke tid vender infektionen tilbage. Jeg vil vise jer sandheden om alle disse produkter, som læger har ordineret til mind mand. Vi brugte en formue på disse produkter, men DET VAR RENT SPILD

Mulighed A – systemiske lægemidler

Disse lægemidler "dræber" svampen, men intet af dem fortæller jer, hvor hurtigt de også ødelægger leveren!

Rent faktisk kan du sammenligne disse lægemidler med rottegift, der bruges til at slå kroppen ihjel – det bruges simpelthen i mindre doser.

Mulighed B – dråber og lak

Jeg troede, dette vil være den eneste mulige behandling til min mand, men han fik EN FORFÆRDELIG, ALLERGISK REAKTION. Det har vist sig, at det ikke er noget ualmindeligt, da straks efter at en person påfører et svampedræbende produkt på fødderne, bliver kroppen forgiftet . Der er nogle personer, der simpelthen er mere overfølsomme end andre, der kan tåle længere.

Jeg har læst artikler på nettet og talt med personer, der er smittet med svamp. De fleste har den samme reaktion som min mand, MEN ALLIGEVEL SÆLGES DISSE LÆGEMIDLER STADIG!!!

Mens vi bruger disse produkter – han skulle også tage antihystaminer – baseret på lægens anbefaling, og det hele endte med, at min mand blev indlagt på hospitalet på grund af forgiftning! Gudskelov endte alt godt, men de hjalp os ikke i vores kamp mod svamp. De foreslåede os at prøve med folkekure igen!

Folkekure! For en mand med en negl, der ser sådan ud! Og tænk, at det er sundhedspleje i det 21. ÅRHUNDREDE

Min mand kunne ikke længere tåle smerterne, så han rev selv sin negleplade af.

Vi er ikke de eneste, der står over for sådan en situation. Jeg har set mange mennesker på hospitaler med mykose på begge hænder og ben! Ud over det var disse mennesker både mænd og kvinder, unge og ældre.

HVORDAN KOMMER MAN SIG EFTER MYKOSE?

Jeg forstod helt fra starten, at der er ingen ud over mig selv, der vil hjælpe min mand. Jeg har læst meget om mykose, og jeg ledte på et tidspunkt efter information om alle faserne af mykose på nettet og om, hvordan man behandler den i den CIVILISEREDE verden.

Det viser sig, at de vestlige lande bruger det ENESTE SIKRE svampedræbende produkt til rådighed – det er kaldt Onycosolve. Det anses for at være det mest effektive svampedræbende produkt til rådighed på marked. Der er ingen, der importerer det til Danmark (selvfølgelig har den britiske apotekmafia overtaget alle apoteker med deres virkningsløse og skadelige produkter).

Jeg har læst al forskning, alle casestories og alle undersøgelser i detalje, og jeg kom til den konklusion, at dette produkt har flere forskellige virkninger:

DU KAN FÅ MERE AT VIDE OM Onycosolve HER >>> Officielt websted

Ingredienserne i det svampedræbende produkt Onycosolve GARANTERER sikkerheden fuldt ud. Produktet har ingen bivirkninger! Det indeholder kun naturlige ingredienser, som forstærker hinanden. Denne kombinerede virkning gør det muligt for dig at blive fuldstændig rask.

Dette er årsagen til, at det kan bruges af personer i enhver infektionsfase.

Neglemykose – kun én af årsagerne til at brugeOnycosolve. Det kan også bruges til behandling af de fleste kendte svampeinfektioner, som f.eks. hududslæt.

Gudskelov, fandt jeg den officielle leverandør til Danmark. Jeg bestilte produktet med det samme, og vi fik pakken afleveret hjemme i fire dage.

Vi påbegyndte den aktive behandling af min mand i sin avancerede fase af svampeinfektion. Onycosolve – VORES ÆGTE FRELSE! Jeg aner ikke, hvor længe han skulle have KÆMPET, hvis jeg ikke havde fundet produktet. Min mand blev bedre efter et par uger, og inden for en måned var den avancerede svampeinfektion helt forsvundet. For første gang i en lang periode (2,5 år).

Vi har lagt mærke til, at hans negle gror glatte, rene og sunde ud nu!

Preto, MIN ANBEFALING TIL ALLE, DER IKKE HAR STÅET OVER FOR EN SÅDAN RÆDSEL, er:

SPIL IKKE TID PÅ NYTTELØSE BEHANDLINGER! Vent ikke på, at infektionen udvikler sig til en avanceret fase – hvor den eneste løsning er så at fjerne neglen.

Af hensyn til forebyggelse giver jeg leverandørens kontaktoplysninger (tro mig: det er klorere ikke at have dette problem i første omgang). Denne leverandør leverede produktet, der hjalp os med det samme – disse er websteder fra den officielle leverandør :

Alle certifikater kan findes på nettet – Jeg har dobbelttjekket det. Der er intet mere, jeg skal sige, fordi produktet er 100 % effektivt og sikkert, og resultaterne taler for sig selv!

Pas på dig selv og dit helbred.
Jeg håber, jeg har været til hjælp!

21 kommentarer
Julie
Du godeste, det er forfærdeligt. Hvordan kan folk endda leve på den måde???
Anders
hvordan kan folk endda lade sådan noget ske – jeg er målløs. Hold k**t
Sarah
Hvorfor passer folk overhoved ikke på sig selv?!
Sylvie
Jeg kunne godt tænke mig at se, hvordan man skal "pleje" sig selv, hvis man en dag bliver smittet med mykose. Hygiejne spiller virkelig ingen rolle her. Læs om den egentlige årsag til dette, og tilføj så kommentarer.
Torben
Jeg har også bestilt det. De lovede, de vil aflevere det inden for en uge – det får vi set
Caroline
Hvorfor bliver du fornærmet så nemt? Jeg er ret sikker på, at selvom man ikke kan forhindre alt, så påhviler skylden den der fyr, fordi han har ignoreret problemet og ladt det udvikle sig så meget
Louise Pedersen
Det er pinligt at indrømme, at jeg også har lidt af svamp. Og jer er enig med bemærkningen om hygiejne – jeg har altid passet godt på mig selv. Men så snart mine fødder blev våde, og jeg skulle gå hjem i 2 timer i drivvåde sko... så var min skæbne beseglet... på det tidspunkt begyndte helvedet for mig. Jeg kunne ikke sidde på arbejdet – mine fødder kløede så meget, neglene var skøre, og stanken var ikke til at holde ud. Nu har jeg det lidt bedre. Jeg har bestilt det her produkt som forebyggende foranstaltning, da de siger, det er en god idé
Iveta
Jeg er enig med forfatteren – svampedræbende produkter, der er til rådighed på apoteker, er ligesom gift. Det er synd for de mennesker, der bruger dem. Indlægssedlen nævner ikke alle mulige bivirkninger.
Jens
Der er kun én gennemprøvet opskrift, der virker mod svamp: "Tag et 200 ml glas jordnøddesmør, fyld det op med edikke, og sæt et æg indeni. Stil glasset til side et mørkt sted, indtil ægget går i opløsning. Hæld denne opløsning i en flaske, og så er salven klar. Påfør den om morgen og aften. Dette hjalp mig med at helbrede mig for svamp på hænder og ben ret hurtigt (og neglene også). Jeg bliver ved med at bruge det som forholdsregel."
Vibeke
interessant… hvad synes du om at drikke pis? Gør du også det? De siger, de hjælper for nogle mennesker!!!
Bjørn
Er der nogen, der har prøvet at bestille Onycosolve? Jeg vil gerne bestille den, og jeg leder efter anmeldelser
Sabrine
Min mor havde det samme problem. Hun er 68 år, og svampen åd bare sine fødder. Det så også ud til, at intet kunne hjælpe hende, da sit immunsystem var meget svagt. Så sendte min søster os Onycosolve fra Tyskland. Jeg troede, det kun var endnu et nytteløst produkt, men det hjalp hende med at blive rask i ca. 6 uger.
Andrea
Har du ellers læst artiklen? De sælger det på nettet på grund af de grådige forbrydere, der vil tjene en formue på det! Der er ingen risiko for forfalskning, fordi du kun betaler, når du modtager produktet. Jeg har bestilt det – kureren leverede pakken, som jeg lige tjekkede, og det var kun i det øjeblik, jeg betalte for det. Du kan gøre det på samme måde på postkontoret og betale ved levering. Nu sælger de mere eller mindre alt på nettet – fra tøj og sko til møbler og tilbehør.
Brenda
Jeg bruger Onycosolve. Jeg har i øvrigt hørt om det for lang tid siden. Det er sandt, at det næsten er umuligt at købe det i Danmark. Jeg køber det altid på nettet. Det reddede også mine negle – før var det et mareridt!
Else
Jeg har brugt det i 14 dage, og resultaterne er gode – jeg er så glad. Jeg takker forfatteren, fordi jeg ikke viste, hvad jeg skulle gøre
Niels Møller
Det er sandt, det de siger, at intet produkt er sikkert. Jeg LAGDE MÆRKE TIL DE FØRSTE SYMPTOMER, da jeg læste denne artikel! Mine fødder kløede og lugtede dårligt. Mine negle er i det mindst ok, indtil videre. Jeg har bestilt Onycosolve – jeg vil starte behandling med det samme.
Lene
Alt det, de skriver om de irriterende lægemidler, der nævnes her, er sandt. Det endte faktisk med leverfejl for min mand! Hvordan kan det være, at sundhedsministeriet er ligeglad med det!!!
Walter Holm
Kære forfatter, kunne du fortælle mig, hvordan jeg kan behandle mykose på hænder? Virker Onycosolve også for det??
Belinda Wind
Ja, det gør, Onycosolve kan også bruges til at behandle mykose på hænder. Jeg blev smittet hos manicuren – hvem kunne have troet det? Jeg kiggede hjemmesider igennem på internettet for at finde en kur. Jeg har læst mange anmeldelser om Onycosolve – alle bruger det i udlandet. De sælger kun lort i mit land
Lilly Walther
Jeg synes personligt, det er et mirakuløst lægemiddel. Det kan bruges ikke kun mod fodmykose, men generelt også mod hudmykose. Jeg har brugt det til at behandle en tidlige fase af hududslæt, som min søn led af - det var min sjette sans, der fik mig til at bruge det (jeg købte det i første gang for at bruge det selv). På under en uge var min søn helt rask
Erika Egelund
Hej gutter, min kæreste led af en forfærdelig mykose – endnu værre end den, som artiklens forfatter besskriver – Jeg kom næsten til at begå selvmord, fordi der ikke rigtig var noget der virkede mod det – vi har været til mange læger og brugte en formue på apoteker. Min mand var altid sur, han skældte mig ud hele tiden. Det var ikke en sygdom, men mere en forbandelse. Jeg troede aldrig, det var så svært at bekæmpe mykose. Jeg har bestilt Onycosolve ud af ren desperation – da det viste sig, det var det eneste produkt tilbage, som jeg ikke havde prøvet endnu. Og det var det, jeg skulle have brugt i første omgang! Der er intet spor af mykose tilbage – jeg anbefaler det kraftigt!